Welkom bij WaterOoievaar - Comfortabel Bevallen in Water

Per 1 januari gaat WaterOoievaar anders verder
We willen ten eerste al onze klanten - huidig en van de afgelopen 12 jaar - van harte bedanken voor het vertrouwen in ons en onze producten! We stoppen per 1 januari met de verhuur en verkoop van baden en aanvullende producten. We hebben dit vele jaren met groot plezier gedaan, maar inmiddels liggen onze dromen elders. Ons bedrijf blijft gewoon bestaan, maar we gaan een andere weg inslaan.

Het blijft mogelijk om een bestelling te plaatsen en ook een reservering te maken. We verwerken alles nog tot 1 januari 2018. Daarna zal ook deze website veranderen.

Joost werkt tegenwoordig als freelancer en krijgt veel grote opdrachten, waardoor hij weinig tot geen tijd meer over heeft voor de waterbevalling activiteiten. En ik ga verder met een nieuwe studie; gezondheidswetenschappen. Waar ik hopelijk de kans ga krijgen om diverse onderzoeken naar alles rondom zwangerschap, bevalling en baby's te kunnen doen, want daar ligt nog steeds mijn passie!

We wensen jullie allemaal wonderlijk mooie feestdagen. Met daarop volgend een 2018 waar gezondheid, gezelligheid en genot de boventoon mogen voeren.

Warme groet,

Kim & Joost

Wil je graag comfortabel in water bevallen, dan ben je bij WaterOoievaar aan het juiste adres! Een waterbevalling zorgt voor natuurlijke verlichting, warmte, geborgenheid en rust. Bij WaterOoievaar spreken we uit ervaring. In de zomer van 2003 en in de lente van 2009 hebben we zelf prachtige watergeboortes mogen meemaken. Ook in 2016 was het bijna zover, maar op het laatst is het net geen watergeboorte geworden. Alle bevallingen hebben zo'n mooie indruk achtergelaten, dat we dit meer mensen willen laten beleven.

Water is een geweldig middel om bij een natuurlijke bevalling te assisteren. Het zorgt onder andere voor een zachtere beleving van de weeën. De voordelen van bevallen in water krijgen een extra dimensie als je in een speciaal ontworpen bad bevalt. Wij bieden je deze mogelijkheid. Als je een bevallingsbad huurt of koopt bij WaterOoievaar, dan ben je verzekerd van uitstekende baden. Naast bevallingsbaden verkopen we ook alle benodigdheden voor een optimale waterbevalling.

Je kunt bij WaterOoievaar rekenen op een snelle en kwalitatief hoge service. Levering van producten vindt - na betaling - binnen 4 werkdagen plaats. Als je reserveert, kun je rekenen op een bevestiging binnen 2 werkdagen.

Met alle voordelen van bevallen in water, een comfortabel bad, een uitgebreid waterbevalling pakket en de service van WaterOoievaar staat niets je nog in de weg om jouw waterbevalling goed te laten verlopen!

Als je na het lezen van deze website nog vragen hebt, aarzel niet en e-mail naar info@waterooievaar.nl! We beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen.


WaterOoievaar