Welkom bij WaterOoievaar - Comfortabel Bevallen in Water

Unieke kans: koop nu je eigen WaterOoievaar bad! Lees hier meer over dit speciale aanbod.

Wil je graag comfortabel in water bevallen, dan ben je bij WaterOoievaar aan het juiste adres! Een waterbevalling zorgt voor natuurlijke verlichting, warmte, geborgenheid en rust. Bij WaterOoievaar spreken we uit ervaring. In de zomer van 2003 en in de lente van 2009 hebben we zelf prachtige watergeboortes mogen meemaken. Ook in 2016 was het bijna zover, maar op het laatst is het net geen watergeboorte geworden. Alle bevallingen hebben zo'n mooie indruk achtergelaten, dat we dit meer mensen willen laten beleven.

Water is een geweldig middel om bij een natuurlijke bevalling te assisteren. Het zorgt onder andere voor een zachtere beleving van de weeën. De voordelen van bevallen in water krijgen een extra dimensie als je in een speciaal ontworpen bad bevalt. Wij bieden je deze mogelijkheid. Als je een bevallingsbad huurt of koopt bij WaterOoievaar, dan ben je verzekerd van uitstekende baden. Naast bevallingsbaden verkopen we ook alle benodigdheden voor een optimale waterbevalling.

Je kunt bij WaterOoievaar rekenen op een snelle en kwalitatief hoge service. Levering van producten vindt - na betaling - binnen 4 werkdagen plaats. Als je reserveert, kun je rekenen op een bevestiging binnen 2 werkdagen.

Met alle voordelen van bevallen in water, een comfortabel bad, een uitgebreid waterbevalling pakket en de service van WaterOoievaar staat niets je nog in de weg om jouw waterbevalling goed te laten verlopen!

Als je na het lezen van deze website nog vragen hebt, aarzel niet en e-mail naar info@waterooievaar.nl! We beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen.


WaterOoievaar