Service

Naast een comfortabel bad en een compleet waterbevalling pakket bieden we je toegevoegde waarde. Hier lees je alles over net dat beetje extra van WaterOoievaar.

Jij staat centraal
Een zwangerschap, een bevalling en de kraamtijd zijn zeer speciale gebeurtenissen in ieders leven. Je wilt graag veel informatie tot je nemen. Zo ook over waterbevallingen. WaterOoievaar geeft je alle benodigde informatie uit eigen ervaring, vele geraadpleegde bronnen waaronder gedegen onderzoek. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen of opmerkingen hebt. WaterOoievaar beantwoordt al je vragen per e-mail binnen twee werkdagen. Mocht je beslissen om comfortabel in water te bevallen, dan zorgt WaterOoievaar voor een speciaal ontworpen waterbevalling bad en een uitgebreid waterbevalling pakket. We nemen je zoveel mogelijk uit handen, zodat jij je kunt voorbereiden op een van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen uit je leven; de geboorte van je baby.

Natuurlijk staan we ook na de levering van het bad en waterbevalling pakket voor je klaar om vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Als je baby is geboren, horen we dit graag zo snel mogelijk! Natuurlijk om je te feliciteren en te vragen hoe je (water) bevalling is gegaan. Daarnaast zorgen we er voor dat het bad snel wordt opgehaald. Natuurlijk kun je het bad ook zelf terug brengen.

HygiŽne
Bij WaterOoievaar zorgen we voor een volledige reiniging van onze baden. Alles wordt uitvoerig gecontroleerd en ontsmet. Iedere klant is verzekerd van een bad en pakket in perfecte conditie. Daarnaast leveren wij bij al onze baden een speciale wegwerphoes welke 100% latexvrij is. Verder levert WaterOoievaar als enige badverhuurbedrijf standaard speciale schouderlengte wegwerphandschoenen mee voor de helper.

Veiligheid
Bij WaterOoievaar werken we alleen met de beste materialen. Onze waterverwarming is 100% geaard en heeft het GFCI-keurmerk. Daarnaast krijg je er een aardlekschakelaar bij om nog meer veiligheid te garanderen. Een aardlekschakelaar meet de in en uitgaande stroom en wanneer daar een verschil in optreedt wordt de stroom uitgeschakeld. Tevens beschikken onze baden over een makkelijke instap, wat het risico van een val tot een minimum beperkt.

Annuleringsmogelijkheid
Het kan natuurlijk gebeuren dat je het bad om medische redenen niet kunt gebruiken en je genoodzaakt bent om te annuleren. Doe je dit voordat je het bad hebt ontvangen, dan krijg je het volledige bedrag (exclusief €45,- reserverings- en administratiekosten) terug! Om het bedrag teruggestort te krijgen, vraagt WaterOoievaar een schriftelijke verklaring van een huisarts, specialist of verloskundige. Kijk voor meer informatie onder beleid.

Vervanging
Mocht er tijdens het vervoer een onderdeel van het bad of waterbevalling pakket niet helemaal optimaal meer zijn, laat het ons weten en we zorgen meteen voor vervanging! Vanzelfsprekend vindt dit plaats zonder extra kosten.

Vervoer
WaterOoievaar is gevestigd in Born, Zuid-Limburg, maar we bezorgen baden door heel Nederland en BelgiŽ. Als je bij ons een bad huurt, kan dit tegen extra kosten verstuurd worden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het bad en waterbevalling pakket op te halen. Dit is het overwegen waard, want dan kunnen we persoonlijk kennis maken en nog eventuele vragen rechtstreeks beantwoorden. Als je ervoor kiest om het bad te laten bezorgen, rekent Waterooievaar €29,95 verzendkosten voor een enkele rit.