Contact

Per 1 januari gaat WaterOoievaar anders verder
We willen ten eerste al onze klanten - huidig en van de afgelopen 12 jaar - van harte bedanken voor het vertrouwen in ons en onze producten! We stoppen per 1 januari met de verhuur en verkoop van baden en aanvullende producten. We hebben dit vele jaren met groot plezier gedaan, maar inmiddels liggen onze dromen elders. Ons bedrijf blijft gewoon bestaan, maar we gaan een andere weg inslaan.

Het blijft mogelijk om een bestelling te plaatsen en ook een reservering te maken. We verwerken alles nog tot 1 januari 2018. Daarna zal ook deze website veranderen.

Joost werkt tegenwoordig als freelancer en krijgt veel grote opdrachten, waardoor hij weinig tot geen tijd meer over heeft voor de waterbevalling activiteiten. En ik ga verder met een nieuwe studie; gezondheidswetenschappen. Waar ik hopelijk de kans ga krijgen om diverse onderzoeken naar alles rondom zwangerschap, bevalling en baby's te kunnen doen, want daar ligt nog steeds mijn passie!

We wensen jullie allemaal wonderlijk mooie feestdagen. Met daarop volgend een 2018 waar gezondheid, gezelligheid en genot de boventoon mogen voeren.

Warme groet,

Kim & Joost

Bij WaterOoievaar zijn we meer dan bereid om je verder te helpen. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie over waterbevallingen, aarzel dan niet en neem contact op!

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:


  • Telefoon

    Bellen of via WhatsApp

  • E-mail

    Vragen per e-mail worden binnen twee werkdagen beantwoord.

     

  • Twitter
  • Op onze twitter pagina kun je updates lezen over alle ontwikkelingen rondom bevallen in water, leuke nieuwtjes en natuurlijk over WaterOoievaar. Wil je reageren op een tweet, dan krijg je uiteraard ook van ons een reactie terug!

WaterOoievaar V.O.F.


A: Vesta 1
6121 NH
Born
T: 06-12547855
E: info@waterooievaar.nl
 
KvK: 50351885
Btw: NL8139.62.869.B01
 
B: ABN-AMRO
R: 45.14.50.140
IBAN: NL68ABNA0451450140
BIC: ABNANL2A
 
twitter.com/waterbevalling
 
waterbevalling.web-log.nl