Natalia

Natalia staat voor 100% natuurlijke producten voor je zwangerschap en waterbevalling. Sinds kort verkopen we diverse producten van de natuurlijke productlijn Natalia. In totaal kun je kiezen uit 6 producten. Tijdens je zwangerschap en je (water)bevalling is het van extra belang dat de producten die je gebruikt zonder chemische toevoegingen zijn. Tenslotte krijgt ook jouw baby alles binnen wat je op je huid smeert / in bad doet. Natalia kun je in alle rust gebruiken, er worden alleen maar natuurlijke ingrediŽnten gebruikt. De kwaliteit en heerlijke geur van de Natalia producten is onovertroffen! We hebben de volgende producten van Natalia in ons assortiment:

Natalia producten voor tijdens je zwangerschap


 • Zwangerschap: badschuim (100 ml)
  Neem even een pauze van je drukke leven en geniet van een diep ontspannend aromatisch bad. Zoek contact met je baby en geniet van deze speciale tijd in je leven. Dit zachte badschuim bevat calendula en aloe vera om je huid te verwennen. Daarnaast zit er een essentiele oliemix in van lavendel, vetiver en ylang ylang, deze zorgen voor ultieme ontspanning. Als je last hebt van spierspanning of vermoeide benen of angsten, dan zorgt deze mix voor diepe rust.
 • Zwangerschap: massage en badolie (60 ml)
  Je huid ondergaat zoveel veranderingen tijdens je zwangerschap, dat het wel wat extra zorg kan gebruiken. Dit is de perfecte massage of badolie, je huid zal zo zacht als zijde voelen. Advocado en zonnebloem zorgen ervoor dat je huid elastisch en gezond blijft. De essentiele oliemix van lavendel, chamomile en zonnige zoete sinaasappel is ideaal als voeding voor je huid. Daarnaast werkt het goed om de balans tussen je hoofd, lichaam en ziel te krijgen.
 • Zwangerschap: benen verlichting (60 ml)
  Directe verfrissing en opluchting voor je vermoeide benen en voeten. Ze hebben veel te verduren gedurende je gehele zwangerschap. Aloe Vera is heerlijk verfrissend, verkoelend en verzorgend. De essentiele oliemix van cypress, citroen en geranium zorgen voor een betere bloedsomloop.
 • Zwangerschap: anti-striae olie (60 ml)
  Je kunt je huid soepel en elastisch houden door deze natuurlijke anti-striae olie dagelijks in te masseren. De olie bevat een verzorgende mix van zoete amandelen, advocado, rozen en centella.
Natalia producten voor tijdens je waterbevalling

 • Bevalling: badmix (100 ml)
  Deze badmix is ideaal om tijdens je waterbevalling in het bad te doen! Verkoelende aloe vera met essentiele oliemix van salvia en lavendel. In een diep warm bad zorgt deze bad mix voor een ontspannende, rustgevende en fijne sfeer. Ideaal voor gebruik tijdens je waterbevalling, het zal je extra ondersteunen om je nog meer te ontspannen en je volledig te concentreren op de geboorte van je baby.
 • Bevalling: directe energie roll-on (10 ml)
  Een must-have voor elke bevalling! Een handige verfrissende roll-on met pepermunt, rozemarijn en olibanum om op bijvoorbeeld op je slapen aan te brengen. Diep inademen om je batterij weer helemaal op te laden, wanneer je voelt dat je weg begint te vallen / afwezig wordt. Je krijgt direct weer nieuwe energie, de geur van de roll-on stimuleert je op mentaal en lichamelijk vlak!

Natalia producten bestellen
Heb je een keuze kunnen maken uit alle Natalia producten? Ga dan naar het bestelformulier. Alle Natalia producten zijn op voorraad, na betaling zal de levering binnen 4 werkdagen plaatsvinden.

Bevalling: badmix
Bevalling: energie roll-on