Aqua-Baby bad

Kies je bad en daarna kies je het pakket!
WaterOoievaar biedt je - als enige verhuurbedrijf in Nederland en BelgiŽ - de keuze mogelijkheid om uit drie waterbevalling pakketten te kiezen. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe luxe je waterbevalling wordt! Met het basis pakket ben je het voordeligste uit, voor €215,- heb je een huurbad naar keuze en het basis pakket. Hiermee zijn we de goedkoopste verhuurder van Nederland en BelgiŽ.

Wil je meer extra's, dan ga je voor het comfort pakket. Voor €255,- kun je dit reserveren. Tot slot is er nog het luxe pakket, voor als je optimaal je waterbevalling wilt beleven! Voor €295,- kun je dit realiseren. Voor uitgebreide informatie over de drie pakketten, klik hier. Aqua-Baby bad - Heerlijke ruimte
Ruimte te over in het prachtige Aqua-Baby bad. De blauw/wit gemarmerde wanden en bodem geven je het gevoel van het liggen in de golven van de zee. Je hebt alle ruimte om heerlijk in water te bevallen. Het ruime, ronde bad biedt jou een uitnodigende en beschutte plaats om rustig in te bevallen, in elke houding die je wilt. Je hebt bij ons de keuze uit 2 baden. Hier vind je alle informatie over ons Aqua-Baby bad. Voor kenmerken en foto's van ons andere soort bad kun je gaan naar WaterOoievaar bad.

Op temperatuur zonder elektriciteit
Het Aqua-Baby bad is zo ontworpen dat er geen verwarming nodig is. De wanden en bodem zorgen voor een uitstekende isolatie. Dit betekent dus ook: geen elektriciteit naast het bad. De afkoeling is slechts 1 graad per 2 uur en met het isolatiedek over het water heen, vindt er zelfs helemaal geen afkoeling plaats!

Ontspannen hangen over de badrand
Dankzij haar leuningen kun je over het Aqua-Baby bad heerlijk heen hangen. Ideaal voor bijvoorbeeld een gehurkte houding. Je armen kunnen dan steunen op de brede rand. Dankzij het innovatieve ontwerp is dit bad ook binnen no-time volledig opgezet! Je zet het bad in vijf minuten in elkaar, zonder gereedschap.

Zachte wanden en bodem
Het bad is geheel bekleed met zacht schuim, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Ook de bodem is extra zacht, dankzij 2 stevige vloermatten. Door het slimme ontwerp staat het bad zeer stevig, maar is het ook een genot om in te zitten en te liggen.

Gebruik Aqua-Baby bad ter voorbereiding op je bevalling
Vanaf het moment dat je het bad in huis hebt, maak er gebruik van! Test alles rustig uit, maar geniet vooral en bereid je in alle rust voor op de naderende waterbevalling. De wegwerphoes hoef je nu nog niet te gebruiken, deze is alleen voor tijdens de bevalling zelf. In het boek Aqualight staan diverse oefeningen om te doen in het Aqua-Baby bad, zodat je jezelf optimaal kunt klaar maken voor de spannende gebeurtenis: de geboorte van jullie baby!

Waterbevalling in Aqua-Baby bad - Coconen in blauwe ruimte
Gun jezelf de natuurlijke pijnstilling van water tijdens je bevalling. Vele vrouwen gingen je voor en de ervaringen zijn zeer positief. Een bevalling hoeft geen traumatische ervaring te zijn, het kan zelfs een hele mooie ervaring zijn waar je voor de rest van je leven graag aan terug denkt! Het water zorgt niet alleen voor een pijnstilling, maar maakt je ook rustiger en meer ontspannen. Doordat je meer ontspannen bent, kun je ook de bevalling beter aan. Met een waterbevalling in het Aqua-Baby bad is de kans groot dat je inderdaad zeer fijn kunt terug kijken op de geboorte van je waterbaby!

Kenmerken Aqua-Baby Bad
Speciaal ontworpen voor waterbevallingen:

 • Zacht en stevig van structuur
 • Comfortabel plaats voor twee volwassenen
 • Extra steun door brede leuningen
 • Rustgevend blauw gemarmerd
Uitstekend geÔsoleerd:
 • Speciaal materiaal zorgt voor optimale warmte continuÔteit
 • Water blijft lang op temperatuur
Stevige constructie:
 • Snel en eenvoudig op te zetten
 • Geen gereedschap nodig
Technische gegevens:
 • Diameter: 150 cm
 • Vollopen: 45-105 minuten
 • Gewicht leeg: 25 kilo
 • Diepte: 65 cm
 • Watercapaciteit: 885 liter
 • Gewicht vol: 910 kilo
Reserveer je eigen Aqua-Baby Bad!

Vanaf €215,- (exclusief verzendkosten) kun je het Aqua-Baby bad van je 37e t/m je 42e zwangerschapsweek reserveren. Maak je keuze uit de 3 waterbevalling pakketten en verzeker jezelf van de ultieme waterbevalling ervaring! Zodra we je reservering ontvangen, krijg je van ons binnen 2 werkdagen bericht of we een bad voor je beschikbaar hebben. Als we een bad beschikbaar hebben, ontvang je binnen enkele werkdagen alle papieren om je reservering definitief te maken! Ga direct naar het reserveringformulier.