WaterOoievaar bad


Koop nu je eigen WaterOoievaar bad!
We zijn bezig met het vernieuwen van onze huurbaden. Dat betekent dat er enkele voormalige huurbaden voor de verkoop vrij zijn gekomen. Deze baden zijn nog in prima conditie en functioneren uiteraard nog uitstekend. Wel hebben ze gebruikerssporen, maar ze kunnen bij normaal gebruik nog jaren mee. 

Het is een unieke kans om een professioneel bad met alle benodigdheden uit het basis pakket (voor inhoud klik hier) zelf aan te schaffen. Voor slechts €350 kun je dit prachtige bad met ingebouwde verwarming en alle aanvullende producten nu zelf aanschaffen.

Mocht je hier interesse in hebben, stuur ons dan een e-mail naar info@waterooievaar.nl. Dit aanbod is slechts tijdelijk geldig en uiteraard op=op!

 

Kies je bad en daarna kies je het pakket!
WaterOoievaar biedt je - als enige verhuurbedrijf in Nederland en BelgiŽ - de keuze mogelijkheid om uit drie waterbevalling pakketten te kiezen. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe luxe je waterbevalling wordt! Met het basis pakket ben je het voordeligste uit, voor €215,- heb je een huurbad naar keuze en het basis pakket. Hiermee zijn we de goedkoopste verhuurder van Nederland en BelgiŽ.

Wil je meer extra's, dan ga je voor het comfort pakket. Voor €255,- kun je dit reserveren. Tot slot is er nog het luxe pakket, voor als je optimaal je waterbevalling wilt beleven! Voor €295,- kun je dit realiseren. Voor uitgebreide informatie over de drie pakketten, klik hier.

WaterOoievaar Bad: Pure luxe
Het meest luxe bad op de markt, speciaal ontworpen voor waterbevallingen. Met het WaterOoievaar bad wordt je waterbevalling niet alleen een prachtige en pijnverminderde belevenis, maar vooral ook een zeer comfortabele gebeurtenis.

Water altijd op temperatuur dankzij de ingebouwde verwarming
Het WaterOoievaar bevallingsbad beschikt over verwarming, welke zorgt voor een constante temperatuur. Voor jezelf is een constante temperatuur van ongeveer 37 graden erg belangrijk om het rustgevende gevoel van water optimaal te benutten. Niemand hoeft op de temperatuur te letten, dit doet de verwarming voor jullie! Er zijn ook baden op de markt met een bijgeleverde verwarming, dat is een stuk onveiliger dan de ingebouwde verwarming van ons bad. De verwarming komt namelijk niet direct in contact met water! Dus extra veilig!

Rustgevende kleur en perfecte diepte
De rustgevende groene kleur zorgt voor een gevoel van welbehagen. Als je in bad zit, krijg je een cocoon beleving. De diepte is perfect, met 65 cm ligt je buik helemaal onder water. Het ronde bad is 137 cm in doorsnede, genoeg ruimte om je in te bewegen en ook bevallen met je partner is geen probleem. Het grote voordeel van het WaterOoievaar bad is haar verwarming. Het bad is wat kleiner dan het Aqua-Baby bad, daardoor is het bad gemakkelijker op te bergen. Het neemt weinig ruimte in beslag. Zacht en stevig tegelijk
Sommige baden zijn van hard kunststof en niet bepaald prettig om tegen aan te liggen. Met het WaterOoievaar bad heb je dit probleem niet, want het bad is van een zacht, stevig materiaal waar je heerlijk in en tegen aan kunt liggen. Kortom met een WaterOoievaar bad verzeker je je van een waterbevalling met comfort!

Gebruik WaterOoievaar bad ter voorbereiding op je bevalling
Vanaf het moment dat je het bad in huis hebt, maak er gebruik van! Test alles rustig uit, maar geniet vooral en bereid je in alle rust voor op de naderende waterbevalling. De wegwerphoes hoef je nu nog niet te gebruiken, deze is alleen voor tijdens de bevalling zelf. In het boek Aqualight staan diverse oefeningen om te doen in het WaterOoievaar bad, zodat je jezelf optimaal kunt klaar maken voor de spannende gebeurtenis: de geboorte van jullie baby!

Waterbevalling in WaterOoievaar bad - Pijnstillend & Rustgevend
Gun jezelf de natuurlijke pijnstilling van water tijdens je bevalling. Vele vrouwen gingen je voor en de ervaringen zijn zeer positief. Een bevalling hoeft geen traumatische ervaring te zijn, het kan zelfs een hele mooie ervaring zijn waar je voor de rest van je leven graag aan terug denkt! Het water zorgt niet alleen voor een pijnstilling, maar maakt je ook rustiger en meer ontspannen. Doordat je meer ontspannen bent, kun je ook de bevalling beter aan. Met een waterbevalling in het WaterOoievaar bad is de kans groot dat je inderdaad zeer fijn kunt terug kijken op de geboorte van je waterbaby!

Kenmerken WaterOoievaar Bad
Speciaal ontworpen voor waterbevallingen:

 • Zacht en stevig van structuur
 • Comfortabel plaats voor twee volwassenen
 • Makkelijke toegang
 • Elegant uiterlijk met rustgevende kleur
Verwarming voor constante temperatuur:
 • GFCI Protectie met 100% geaardheid
 • Verzekerd van een complete ontspanning dankzij continu warm water
Lichtgewicht constructie:
 • Snel en eenvoudig op te zetten
 • Compact op te bergen
Technische gegevens:
 • Diameter: 137 cm
 • Vollopen: 40-95 minuten
 • Gewicht leeg: 22,7 kilo
 • Diepte: 61 cm
 • Watercapaciteit: 570 liter
 • Gewicht vol: 680 kilo
Reserveer je eigen WaterOoievaar Bad!

Vanaf €215,- (exclusief verzendkosten) kun je het WaterOoievaar bad van je 37e t/m je 42e zwangerschapsweek reserveren. Maak je keuze uit de 3 waterbevalling pakketten en verzeker jezelf van de ultieme waterbevalling ervaring! Zodra we je reservering ontvangen, krijg je van ons binnen 2 werkdagen bericht of we een bad voor je beschikbaar hebben. Als we een bad beschikbaar hebben, ontvang je binnen enkele werkdagen alle papieren om je reservering definitief te maken! Ga direct naar het reserveringformulier.