Verloskundige

Bij het maken van je keuze voor een waterbevalling, is het verstandig om met je verloskundige te overleggen. Het is voor jou natuurlijk van groot belang dat zij ook wil meewerken. Sommige verloskundigen hebben geen ervaring, maar staan er toch voor open. Dit is natuurlijk een prima begin!

We hebben speciaal voor verloskundigen een gratis informatiemap over bevallen in water. Uiteraard sturen we deze informatiemap graag toe naar verloskundigen die nog weinig ervaring hebben met waterbevallingen, maar er wel meer over willen weten en leren!

Als jouw verloskundige je niet wil ondersteunen tijdens je badbevalling, dan moet je op zoek gaan naar een andere begeleider. Wellicht is er de mogelijkheid om binnen een praktijk over te stappen naar een collega verloskundige. Anders ben je genoodzaakt om over te stappen naar een andere praktijk waar ze wel alle voordelen van een waterbevalling inzien en je verder willen helpen! Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een goede verloskundigenpraktijk die waterbevallingen ondersteunen. We hebben een hele lijst met praktijken die openstaan voor bevallen in water. Als we je verder kunnen helpen, dan doen we dit graag.