Nieuws

Om helemaal up-to-date te blijven van onze nieuwste ontwikkelingen kun je onze tweets lezen!

 

Per 1 januari gaat WaterOoievaar anders verder
We willen ten eerste al onze klanten - huidig en van de afgelopen 12 jaar - van harte bedanken voor het vertrouwen in ons en onze producten! We stoppen per 1 januari met de verhuur en verkoop van baden en aanvullende producten. We hebben dit vele jaren met groot plezier gedaan, maar inmiddels liggen onze dromen elders. Ons bedrijf blijft gewoon bestaan, maar we gaan een andere weg inslaan.

Het blijft mogelijk om een bestelling te plaatsen en ook een reservering te maken. We verwerken alles nog tot 1 januari 2018. Daarna zal ook deze website veranderen.

Joost werkt tegenwoordig als freelancer en krijgt veel grote opdrachten, waardoor hij weinig tot geen tijd meer over heeft voor de waterbevalling activiteiten. En ik ga verder met een nieuwe studie; gezondheidswetenschappen. Waar ik hopelijk de kans ga krijgen om diverse onderzoeken naar alles rondom zwangerschap, bevalling en baby's te kunnen doen, want daar ligt nog steeds mijn passie!

We wensen jullie allemaal wonderlijk mooie feestdagen. Met daarop volgend een 2018 waar gezondheid, gezelligheid en genot de boventoon mogen voeren.

Warme groet,

Kim & Joost